Potgronden

Potgrond voor huis en tuin
organisch teelsubstraat - potgrond
 
een uitmuntende kwaliteitspotgrond voor een lang plantenleven
te gebruiken voor het opvullen van potten, bloembakken en schalen
voor alle planten in huis en tuin
organisch bemest voor 100 dagen
70 L
Alligro Potgrond
organisch teelsubstraat - potgrond
 
80 L
Potgrond universeel
 
Kwaliteitspotgrond. Bevat naast "Fisoflow" voor een optimale vochtverdeling ook "Osmocote" voor een basisvoeding van minstens 6 maanden. Geschikt voor alle planten en bloemen in huis en tuin. Vrij van onkruidzaden. Voldoet aan de kwaliteitsnormen van de Belgische Potgrondfederatie en RHP.
Geranium en balkonpotgrond
 
Deze potgrond bevat klei en gedroogde koemest en heeft een zuurtegraad van 6,3 voor een optimale benutting van de toegevoegde meststoffen. Bevat "Fisoflow" voor een optimale waterverdeling. Aanbevolen voor Surfinia's. Voldoet aan de kwaliteitsnormen van de Belgische Potgrondfederatie en RHP.
Zaai- en stekpotgrond
 
Speciaal voor het zaaien van groente- en bloemzaden. Compact, zuiver en fijn, met aangepaste voeding voor jonge planten. Uiterst zuiver en waterdoorlatend. Bevordert de beworteling van stekken. Voldoet aan de kwaliteitsnormen van de Belgische Potgrondfederatie en RHP
Buxuspotgrond
 
Geschikt voor groenblijvende heesters zoals buxus, taxus, hebe, euonymus, hosta ... Met extra kalk en klei voor een stevige plant. Bevat organische bemesting voor sterke wortels en een gezonde plant.